Fókák

 2010.01.30. 22:47

Sziasztok! Sajnálom,hogy régóta nem volt bejegyzés,sok dolgom volt. A vidivel van egy kis probléma,lehet újra föl kell vennem a jeleneteket... De szerintem holnap újra elkezdem. Időpontot nem mondom,hogy mikorra lesz kész,mert még sok-sok bizonytalanság van.

És végezetül egy hír:

Mint tudjátok,a 2010-es téli olimpiát a kanadai Vancouverben rendezik meg.
Kanadában legális,ismétlem LEGÁLIS a fókák leölése. Pár hetes korukban,lelövik őket(vagy inkább a koponyájukat zúzzák szét),és lenyúzzák őket. Mivel ott lesz az olimpia,ezért az egész világ Kanadára fog figyelni. Most jön a lényeg: ezáltal fölfigyelhetnek arra is,hogy szabadon ölhetik a fókákat. Arra kérnélek,hogy a lent lévő bannerre kattints rá,töltsd ki(írd be a neved,e-mail címed,születési éved),a levél alapból meg van írva(de szerkesztheted),nincs más dolgod csak annyi,hogy elküldd(annyit mondanék,hogy ez egy PETA-s mozgalom,tehát nyugodtan beírhatod a valódi adatokat:). Még arra kérnélek titeket,hogy küldjétek el a linket barátaitoknak,vagy a bannert tegyétek ki weboldalatokra,blogotokra.:) Segítsünk a fókákon!

A bejegyzés trackback címe:

https://jigsawvideos.blog.hu/api/trackback/id/tr801715930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása